Mostbet Aviator: Mənim Pro qazanc strategiyam

Krotov992

Member
İlk dəfə Mostbet-də oynamağa başlayanda heç vaxt professional olacağımı düşünməzdim. Sadəcə, vaxtım çox idi və bir dostum "aviator oyununu" sınamağı məsləhət gördü. Dedi ki, qaydaları sadə, uduşlar böyük ola bilər. Elə ilk günlərdə mən də həvəskar kimi oturub təsadüfi mərc edirdim. Bəli, bir neçə dəfə qazandım, amma sonra hər şeyi geri qaytardım. Hətta bir anlıq düşündüm ki, bu oyunlar “aldadıcıdır”. Ancaq sonra özümdə mostbet aviator predictor kimi bir yanaşma formalaşdırdım. Yəni, mən sadəcə şansa güvənməyi dayandırdım və oyunu riyaziyyat, statistika və soyuq hesablama mexanizminə çevirdim.

Pro oyunçu olmaq asan deyil. İlk iki həftə ərzində mən yalnız müşahidə etdim. Hər oyun raundunda əmsalların dəyişmə tezliyini, uçuş müddətini, "göyərtənin təmizlənmə" anlarını qeyd edirdim. Bəli, mənim notebookumda yüzlərlə sətir məlumat var idi. Axşamlar həyat yoldaşım gülürdü: "Sən kazino işçisisən, yoxsa oyunçu?" Amma mən bilirdim ki, ən yaxşı mostbet aviator predictor təcrübəsi ilə gəlir. Üçüncü həftədə ilk ciddi qazancımı əldə etdim. Gecənin saat üçü idi. Yalnız idim, qəhvə içirdim və ekranda 10x əmsalı gördüm. Həmin gün mən ardıcıl olaraq hər raundda 2-3x qazanaraq depozitimi beş qat artırdım. Hisslər? Heç bir coşqu yoxdu. Sadəcə məmnunluq. Çünki hər şey plan üzrə getdi.

Professionallar üçün kazino adi iş yeridir. Səhər saat 9-da kompüteri açıram, ilk növbədə Mostbet-də bonusları və promosyonları yoxlayıram. Sonra “Aviator”a keçirəm. Mənim strategiyam sadədir: kiçik başlanğıc mərclə (1-2 AZN) oyunun “ritmini” hiss edirəm. Əgər raundlar qısa uçuşlarla gedirsə (yəni əmsal 1.1-1.5 arası), mən böyük mərc edirəm - gözləyirəm ki, qaçılmaz “uzun uçuş” yaxındadır. Bir dəfə belə oldu: ardıcıl 12 raundda maksimum 2.0 əmsalı keçmədi. Hər kəs əsəbiləşmişdi. Mən isə əlimi masaya vurub 50 AZN mərc etdim. Nə oldu? Təyyarə 37.8x-ə qədər uçdu. Ödəniş? Təxminən 1850 AZN. Həmin axşam arvadıma yeni telefon aldım. O, artıq mənim "predictor" ifadəmə gülmür.

Elə günlər olur ki, uduzuram. Hə, professional oyunçunun da uduzduğu günlər olur. Amma mənim üçün uduzmaq - bu, statistik xətadır. Mən əvvəlcədən büdcə ayırıram: həftəlik 500 AZN. Bu pulu uduzsam belə, narahat olmuram. Çünki bilirəm ki, növbəti həftə onu qat-qat geri qaytaracağam. Məsələn, keçən cümə axşamı gün idi. Heç bir oyun getmədi. Təyyarə dərhal düşür, mənim mərclərim yanır. Mən sadəcə stulu arxaya çəkdim, çay dəmlədim, bir saat ara verdim. Qayıdanda oyun “isti” idi. Mostbet aviator predictor mexanizmi yenə işə düşdü: mən ardıcıl üç raundda 15x, 8x və 22x tutdum. Həmin gün mən 900 AZN qazanaraq günü müsbətlə bağladım.

Nə öyrəndim? Birinci: kazinoda emosiyalar yoxdur. Əgər sən "bir qol vurub hər şeyi qaytaracam" deyə düşünürsənsə, uduzmusan. İkincisi: mostbet aviator predictor sadəcə proqram deyil, bu sənin beynində yaratdığın sistemdir. Üçüncüsü: həmişə cashout düyməsini vaxtında bas. Bəzən yeni başlayanlar mənə sual verir: "Necə edirsən ki, həmişə qazanırsan?" Cavab verirəm: mən heç vaxt "həmişə" qazanmıram. Sadəcə, mən itkiləri minimallaşdırıram, qazancları maksimuma çatdırıram. Və ən əsası - Mostbet-də professional oyunçu kimi çalışmaq həqiqətən mümkündür. Əgər sən bunu iş kimi qəbul etsən, nizam-intizamın varsa və bir az da təhlil bacarığın - o zaman təyyarə səni heç vaxt yerə vurmayacaq. Mənə inanın, mən bu oyundan aylıq gəlirimi alıram. Arvadım deyir ki, "həyat yoldaşımın iş yeri Mostbet-dir". Və mən bununla fəxr edirəm. Çünki digər işlərdə heç vaxt bu qədər azadlıq və qazanc olmayıb. Ən yaxşı hiss isə oyun bitəndə, balansda artımı gördüyün andır. Dincəlirəm, özümə "yaxşı iş, professional" deyirəm və sabahkı oyuna hazırlaşıram. Əgər siz də bu yola düşmək istəyirsinizsə - unutmayın: təsadüf yoxdur, yalnız hesablama var.