Kuidas ma muutsin mängu tööks ja võitsin nende enda reeglitega

Krotov992

Member
Esimese asjana pead mõistma, et see pole õnnemäng. See on matemaatika. Kui ma esimest korda vavada lehele sattusin, ei olnud mu peas mitte unistus jackpotist, vaid külm arvutus. Olen professionaal. Minu jaoks on iga kasiino lihtsalt programm, millel on nõrkused. Ja minu töö on need nõrkused üles leida. Enne kui ma üldse registreerusin, veetsin ma kaks nädalat lihtsalt vaatlejana. Uurisin boonuste süsteemi, läbimängimise tingimusi, kuidas algoritm käitub erinevatel kellaaegadel. Inimesed naeravad, kui ma ütlen, et kasiino on nagu pank – ainult et siin on intress mitmekordne, kui sa tead, mida teed.

Mu esimene sissemakse oli viiesajaeuroline. Ei rohkem ega vähem. Täpselt nii palju, et käivitada boonuspakett, mis andis mulle piisavalt ruumi manööverdamiseks. Kuradi raske oli end tagasi hoida, ausalt. Näed neid rulle, värve, see "vajuta ja võida" tunne kisub su ajust välja igasuguse loogika. Aga professionaal ei allu emotsioonidele. Ma olin juba eelnevalt paika pannud oma strateegia: mängin ainult konkreetseid mänge, kus majaeelis on madalaim, ja kasutan boonuseid ainult siis, kui need on matemaatiliselt positiivse oodatava väärtusega. Esimesed kolm päeva olid... noh, oeh. Kaotasin umbes 40% oma ruleeritud rahast. Istusin õhtul köögis, must kohv ees, ja mõtlesin: "Kas ma tegin vea?" Aga ei. Ma teadsin, et variatsioon on osa mängust.

Siis tuli pöördepunkt. Neljandal päeval, kell neli hommikul, kui tavainimesed magavad, alustasin oma kõige kalkuleeritumat seanssi. Panused olid väikesed, kontrollitud. Ma ei püüdnud lüüa kaheksat järjestikust võitu, vaid ehitasin oma positsiooni üles nagu malelaual. vavada boonustingimused olid sellised, et ma pidin teatud summa läbi mängima enne, kui võin välja maksta. Enamus inimesi kukubki sinna lõksu – nad võidavad, aga ei suuda tingimusi täita. Aga mina arvutasin iga sammu. Kaotasin nelikümmend eurot, siis võitsin sada kakskümmend. Kaotasin uuesti, siis tuli kolm järjestikust võitu, mis tõstsid mu saldo taevasse. Kui ma lõpuks vajutasin selle "väljamakse" nupule, oli mu kontol 2840 eurot. Puhast kasumit. Ja kõige parem – see polnud õnn. See oli teadmine.

Mu sõbrad arvavad, et ma olen hull. "Miks sa riskid? Mis siis, kui kaotad?" Aga vaata, ma ei riski kunagi rohkemaga, kui ma olen valmis kaotama. See on minu sissetulek. Minu töö. Ma hoian ranget eelarvet, ma tean, et iga võit on statistiline anomaalia, mis töötab minu kasuks. Vahel on halbu päevi – näiteks eelmisel nädalal kaotasin kolmsada eurot järjest, sest tarkvara uuendus muutis veidi väljamaksete sagedust. Aga ma tuvastasin selle kahe tunniga ja lihtsalt lõpetasin. See on erinevus amatööri ja pro vahel: amatöör üritab kaotust tagasi võita, pro paneb arvuti kinni ja läheb magama.

Üks mu lemmikhetki oli kui ma leidsin nende pokeri turniiride süsteemist augu. Enamus inimesi mängib emotsiooniga, aga mina kasutasin ära aeglaste mängijate andmeid. Istusin mitu tundi, lihtsalt vaatasin, kuidas teised käituvad. Ja siis lõin. vavada ei oodanud, et keegi jälgib mustreid nii täpselt. Ma võitsin selle turniiri, jagasin auhinna enda ja ühe teise matemaatiku vahel, kelle ma leidsin foorumist. Tänaseks on see koht minu jaoks nagu kontor. Tulen sisse, vaatan oma statistikat, teen oma töö ja lähen välja. Ei mingit põnevust ega suurt draamat.

Mis ma siis oskan öelda? Ärge kunagi uskuge kedagi, kes ütleb, et kasiinos ei saa teenida. Saab küll. Aga mitte sellepärast, et sul on õnne, vaid sellepärast, et sul on strateegia. Ja muidugi – teadke, millal lõpetada. Minu suurim võit ei ole see 2840 eurot, vaid see, et ma suudan iga kuu kodus istuda ja teada, et homme on jälle tööpäev. Lihtsalt natuke ebatavalisem, kui teistel. Ja tead, mis kõige parem on? Ma ei mäletagi enam, mis tunne on pärast kaotust süüa sees tunda. Sest kaotus on minu jaoks lihtsalt kuluartikkel. Nagu sa maksad üüri või kommunaale. Aga kasum... see on puhas rahulolu. Kui sa oled valmis matemaatikat õppima ja oma ego alla neelama, siis võib-olla kohtume kunagi laudade taga. Aga kui mitte – siis palun, jätka lihtsalt lõbu pärast. Minu jaoks on see äri. Ja praegu, nagu näha, tasub see end väga hästi ära.