Riyaziyyatın sehrinə inanmayanlara yer yoxdu

Krotov992

Member
Beş ildir ki, bu işlə məşğulam. Professional qumarbaz deyəndə çoxları elə bilir ki, xarabalıq içində yaşayan, gecə-gündüz oynayan adamdır. Əsla. Mənim üçün kazino ofisdir. İşə gedəndə necə soyunub-geyiniriksə, mən də kompüter arxasına keçəndə eyni hazırlıqla keçirəm. Çay, sakit musiqi, və ən əsası – excel cədvəlim. Bu gün də iş vaxtıdır. Bütün günü marketinq hesabatları ilə dolu olan biri üçün istirahət günüdür, amma mənim üçün iş gününün ən qızğın vaxtıdır.

Səhər tezdən yoxladım bonusları. Həmişə olduğu kimi mostbet com giriş etdim, depozit atdım. Məbləğ böyük deyil, beş yüz manat. Çünki mən əminəm ki, bu pul bu gün mənə qayıdacaq, bəlkə də qat-qat artığı ilə. Beş ildir bu ritmdə yaşayıram, öz sistemimi qurmuşam.

Adi oyunçu nə edir? İçəri girir, bəxtinə güvənib qırmızıya və ya qaraya basır, qələbə anından həzz alır, uduzanda isə əsəbləşib mərcini artırır. Mən belə işləmirəm. Mən riyazi gözləmə ilə işləyirəm. Mənim üçün hər mərc, hər oyun, statistika cədvəlinin bir hissəsidir.

Bu gün blackjack masasına oturdum. Xoşbəxtlikdən, kazinoda canlı dilerlər var. Bu, daha rahatdır. Proqram təminatına qarşı oynayanda nə gözləyəcəyini bilirsən, amma canlı dilerdə psixoloji amil də var. Bəzən dilerin özünə inamını sındırmaq da strategiyanın bir hissəsidir.

İlk bir saat ərzində heç bir şey dəyişmədi. Adi ritm. Mən əlverişli anları gözləyirdim, kiçik mərclər edirdim, vəziyyəti analiz edirdim. Birdən kartlar dəyişdi. Bir neçə uduşlu əl, ardından daha bir neçə. Qarşımdakı rəqəm artmağa başladı. 500 manatdan 800-ə çatdı, sonra 1200-ə.

Ən maraqlısı isə o anlarda baş verir. Çoxları düşünür ki, professional oyunçu heç vaxt sevinmir. Səhvdir. Sevinirəm, hətta bəzən öz-özümə gülümsəyirəm. Amma əsas odur ki, başımı itirməyim. Qazanc gəldikcə daha da soyuqqanlı olursan. Çünki bilirsən ki, bu, sadəcə bir dalğadır. Dalğanın səni sahilə çıxarması ilə açıq dənizə aparması arasında incə xətt var.

Üç saat davam edən seansın sonunda balansım 2700 manat idi. 500-dən 2700-ə. Bu, yaxşı göstəricidir. Otaqda gəzib çay içdim. Günün qazancı cibimdədir. Amma iş bitməyib. İndi ən vacib məqam gəlir - qazancı saxlaya bilmək.

Yeni başlayanlar ən böyük səhvi elə burada edir. Uduşdan sonra eyforiya içində oynamağa davam edirlər. “İndi şans mənim tərəfimdədi, daha da artıraram” deyib qısa müddətdə hər şeyi itirirlər. Mən belə deyiləm. Mən uduşu götürüb kənara qoyuram. Yalnız başlanğıc məbləğlə yenidən oynamağa davam edirəm.

Bu gün də belə oldu. 2200 manatı kənara çəkdim, qalan 500-lə oynamağa davam etdim. İkinci hissə daha rahat keçdi, çünki artıq risk yox idi. Oynadıqca hiss edirdim ki, bəzi mərclər uduzur, bəziləri qazanır. Sonda ikinci hissəni də 750 manatla bitirdim. Ümumi qazanc 2450 manat.

İndi oturub bu yazını yazıram. Çöldə günəş batır, mən isə bu günün işini yekunlaşdırıram. Çoxları düşünür ki, qumar asan puldur. Heç də yox. Bu, ağır intizam tələb edən işdir. Bu gün qazandığım pulu sabah itirə bilərəm. Amma itirməmək üçün beş il çalışmışam. Sistem qurmuşam, səhvləri analiz etmişəm, öz psixologiyamı öyrənmişəm.

Məsləhətim? Əgər əyləncə üçün girirsizsə, həzz alın və uduzacağınız pulu götürün. Əgər peşəkar olmaq istəyirsizsə, riyaziyyatı sevin. Yoxsa bu iş sizi yeyər. Mənə gəlincə, sabah yenə mostbet com giriş edib işə başlayacam. Çünki bu mənim ofisimdir, bu mənim həyat tərzimdir. Və hələ ki, sistem işləyir.